VMware får plads i styrelseskomitéen for Industrial Internet Consortium

Dato: 03 November 2016

København, d. 3. november: VMware går med i Industrial Internet Consortium (IIC), en international medlemsorganisation, hvis mål det er at etablere rammerne for Industrial Internet of Things (IIoT). VMware bliver medlem med stemmeret gennem styrelseskomitéen, en plads som deles med Dell og Dell EMC, der også er tidligere medlemmer.

VMware, Dell og Dell EMC har tilsammen bundet sig til tre års arbejde i komitéen sammen med blandt andre IBM, SAP, General Electric, Fujitsu, Intel og ABB. Som medlem af styrelseskomitéen kommer VMware til at bidrage til arbejdet om at etablere IoT-standarder og deltage i testscenarier med henblik på at drive udviklingen af IIoT.

VMware er i forvejen en af de mest engagerede bidragsydere til udviklingen af fremtidens Internet of Things (IoT). For nylig annoncerede de en række strategiske alliancer med bl.a. Dell, Deloitte Digital og andre IoT-partnere. Arbejdet i styrelseskomitéen og partnerskaberne skal samlet gøre implementering, styring, sikkerhed og skalering af IoT-løsninger nemmere for virksomheder, som er en meget aktuel udfordring understreget af den sidste tids hackerangreb gennem IoT-enheder.

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk om VMware’s indtrædelse i Industrial Internet Consortium her.