Amadeus forvandler rejseindustrien med ny privat cloudløsning fra VMware

Dato: 09 May 2017

Amadeus, der er global IT-leverandør til rejseindustrien, implementerer en ny privat cloudløsning fra VMware, der skal understøtte DevOps og levere lettilgængelige native-cloud applikationer til deres kunder

 København, d. 8. maj 2017 – VMware meddeler i dag, at Amadeus IT Group, en førende leverandør af teknologi til rejsebranchen på verdensplan, har implementeret et privat cloudløsning baseret på VMwares Integrated OpenStack for at understøtte virksomhedens digitale transformation. Med løsningen får Amadeus den hurtigst mulige adgang til at benytte VMware vSphere workloads i et API-drevet OpenStack miljø.
Amadeus Cloud Services giver os mulighed for at være innovative og tage et samlet ansvar for vores virksomhed. Stabilitet er et vigtigt aspekt i dette og produkter som VMware Integrated OpenStack og NSX hjælper os med at opnå det nødvendige niveau af stabilitet, som kunderne forventer af os”, siger Wolfgang Krips, Senior Vice President, Global Operations, Amadeus.

Amadeus har hovedkvarter i Madrid og udvikler løsninger og services til hele rejsebranchens økosystem lige fra operatører og forhandlere til bookere og rejsende. Amadeus systemer håndterer dagligt fire milliarder transaktioner, og implementeringen af den private cloudløsning vil fremover give kunderne en lang række fordele såsom:

 

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk her.